East Hampton Cottage

While carefully preserving elements of the idiosyncratic charm and diminutive scale of the house, modifications alter the fundamental relationship between the structure and its surrounding environment. To help dissolve the separation between interior ad exterior and to promote the passage of light and air, windows are added and enlarged first level floors are dropped, and enclosures opened and connected. Horizontally slatted cypress walls lend a texture of movement that helps activate the bright interior.

 
20070810.shieldstalmage.dgilbert.012.jpg
20070810.shieldstalmage.dgilbert.071.JPG
20070810.shieldstalmage.dgilbert.027.jpg
20070810.shieldstalmage.dgilbert.062.jpg
20070810.shieldstalmage.dgilbert.018.jpg
20070810.shieldstalmage.dgilbert.014.jpg
20070810.shieldstalmage.dgilbert.044.jpg
20070810.shieldstalmage.dgilbert.076.jpg